top of page
VIRYA 1_edited.jpg

VIRYA 1

(Dynamisk yoga, nybeg - litt øvet)

Torsd kl 18.30 - 20.00

Dette er en 90 minutters instruksjonsklasse for deg som har litt eller ingen erfaring med dynamisk yoga, eller om du vil ha en roligere dynamisk praksis. 

Med dynamisk yoga, menes at vi bruker og beveger kroppen mye, og kobler bevegelsene sammen med pusten. 

Vi jobber oss gjennom en serie med øvelser for hele kroppen, men vi har ulike fokus fra gang til gang. Det kan feks være hofter, skuldre og nakke. 

Vi går sakte og rolig frem, og DU jobber alltid ut ifra DITT ståsted og DIN kropp. Det er alltid lov til å hvile seg underveis, spørre, prøve og feile. det er ingen fokus på prestasjon. Kun på at det skal kjennes bra i DIN kropp.

Timen avsluttes med en velgjørende avspenning, hvor du vekkes av behagelig klokkespill. 


Har du smerter i kroppen vil jeg anbefale deg Stress ned/ rolig yoga.

Virya betyr kraft, energi og entusiasme, og en regelmessig praksis vil kunne gi deg mer energi i hverdagen, og styrke deg både fysisk og mentalt.

Viryayoga gir deg det beste fra to verdener fordi den er basert på nyere forskning og vitenskap om kroppen, og samtidig ivaretar de gamle, østlige yogatradisjonene og filosofien. 

Metoden ble utviklet i 2007 i Sverige av Josephine Selander, i samarbeid med naprapat og fysioterapeut, med tanke på tilpasninger til den nordiske kroppen i dag.


Til kurset trenger du din egen yogamatte, som ikke bør være mer enn 5 mm tykk, og et pledd. Vi skal også bruke 2 stk yogaklosser. Kontakt meg om du trenger hjelp til å skaffe dem.  

Virya 1: Classes
bottom of page