PSX_20190515_133428.jpg

VIRYA 1 NYBEGYNNER /LITT ØVET

Viryayoga er en dynamisk yogametode, hvor vi bruker og beveger kroppen mye, sammen med pusten. Den er basert på 10 moduler som gjør at vi alltid jobber oss gjennom hele kroppen i løpet av en klasse. Virya betyr kraft, energi og entusiasme, og en regelmessig praksis vil kunne gi deg energi og gjøre deg sterkere fysisk og mentalt. Metoden er utviklet i samarbeid med naprapat og fysioterapeut, med tanke på tilpasninger til den nordiske kroppen i dag. Hver klasse vil innledes med et tema eller en intensjon slik at yogaklassen kanskje kan bety noe mer for deg enn bare fysisk trening.

Dette kurset er for deg som er helt ny til dynamisk yoga, eller som har gått et nybegynnerkurs tidligere, men ønsker å repetere. 
Dette er en klasse for deg som liker å bevege deg, men det er ingen krav til at du har gjort yoga tidligere. Nybegynnerkurset passer også fint for ungdom som vil prøve yoga.

Har du smerter i kroppen vil jeg anbefale deg Stress ned yoga.


Til kurset trenger du din egen yogamatte, som ikke bør være mer enn 5 mm tykk, og et pledd. Vi skal også bruke 2 stk yogaklosser. Kontakt meg om du trenger hjelp til å skaffe dem.