JannesYoga-2_edited.jpg

VIRYA YOGA NYBEGYNNER
Instruksjonsklasse i dynamisk yoga

Dette kurset er for deg som er helt ny til dynamisk yoga, eller som har gått et nybegynnerkurs tidligere, og vil repetere. Viryayoga, som er en dynamisk yoga, som betyr at vi bruker og beveger kroppen mye, og kobler bevegelsene sammen med pusten. Det blir ulike fokus for klassene, som pust, forankring, hofter, skuldre og nakke. Det er lov å spørre, hvile seg underveis, og bare gjøre så godt man kan. Det handler ikke om å prestere, men å være til stede i sin egen kropp. 

Virya betyr kraft, energi og entusiasme, og en regelmessig praksis vil kunne gi deg mer energi i hverdagen, og styrke deg både fysisk og mentalt.

Viryayoga gir deg det beste fra to verdener fordi den er basert på nyere forskning og vitenskap om kroppen, og samtidig ivaretar de gamle, østlige yogatradisjonene og filosofien. 

Metoden ble utviklet i 2007 i Sverige av Josephine Selander, i samarbeid med naprapat og fysioterapeut, med tanke på tilpasninger til den nordiske kroppen i dag.

Har du smerter i kroppen vil jeg anbefale deg Stress ned/ rolig yoga.


Til kurset trenger du din egen yogamatte, som ikke bør være mer enn 5 mm tykk, og et pledd. Vi skal også bruke 2 stk yogaklosser. Kontakt meg om du trenger hjelp til å skaffe dem.