VIRYA 1 NYBEGYNNER /LITT ØVET

Viryayoga er en dynamisk yogametode, hvor vi bruker og beveger kroppen mye, sammen med pusten. Den er basert på 10 moduler som gjør at vi alltid jobber oss gjennom hele kroppen i løpet av en klasse.

Virya betyr kraft, energi og entusiasme, og en regelmessig praksis vil kunne gi deg mer energi i hverdagen, og styrke deg både fysisk og mentalt.

Metoden ble utviklet i 2007 i Sverige av Josephine Selander, i samarbeid med naprapat og fysioterapeut, med tanke på tilpasninger til den nordiske kroppen i dag. Viryayoga er i stadig utvikling, fordi den er basert på nyere forskning og vitenskap om kroppen, i tillegg til de gamle, østlige yogatradisjonene.  

Hver klasse vil innledes med et tema eller en intensjon slik at yogaklassen kanskje kan bety noe mer for deg enn bare fysisk trening.

Dette kurset er for deg som er helt ny til dynamisk yoga, eller som har gått et nybegynnerkurs tidligere, men ønsker å repetere. 

Har du smerter i kroppen vil jeg anbefale deg Stress ned yoga.


Til kurset trenger du din egen yogamatte, som ikke bør være mer enn 5 mm tykk, og et pledd. Vi skal også bruke 2 stk yogaklosser. Kontakt meg om du trenger hjelp til å skaffe dem.