PSX_20190515_133944.jpg

VIRYA 2 LITT ØVET / ØVET

Viryayoga er en dynamisk yogametode, hvor vi bruker og beveger kroppen mye, sammen med pusten. Den er basert på 10 moduler som gjør at vi alltid jobber oss gjennom hele kroppen i løpet av en klasse. Virya betyr kraft, energi og entusiasme, og en regelmessig praksis vil kunne gi deg energi og gjøre deg sterkere fysisk og mentalt. Metoden er utviklet i samarbeid med naprapat og fysioterapeut, med tanke på tilpasninger til den nordiske kroppen i dag. Hver klasse vil innledes med et tema eller en intensjon slik at yogaklassen kanskje kan bety noe mer for deg enn bare fysisk trening.

Dette kurset er for deg som har gjort dynamisk yoga tidligere, som vil gå videre i din praksis og utfordre deg selv litt. Du jobber uansett med ditt utgangspunkt og ut i fra din kropp. Det handler ikke om å mestre ulike stillinger, men å utvikle seg selv ut i fra sitt eget ståsted.

Til kurset trenger du din egen yogamatte, som ikke bør være mer enn 5 mm tykk, i tillegg til et pledd og 2 stk yogaklosser. Kontakt meg om du trenger hjelp til å skaffe dem.