top of page

Yogareise til Vis, Kroatia

16 - 23 september 2023

I harmoni med naturen - en reise med Jannes Yoga

Yogareise: Tekst
Yogareise: Pro Gallery

Dette har jeg gledet meg til så lenge, og endelig er tiden er inne for å invitere deg med på en yogareise til Kroatia!
Når det går mot mørkere tider neste høst kan du bli med til øya Vis, som er den mest bortgjemte av de kroatiske øyene. Har du sett filmen mamma Mia 2 er dette øya hvor filmen ble spilt inn.
Der skal vi bo på et helt unikt, familiedrevet sted, hvor vi gir næring til kropp og sjel med hjemmelaget, økologisk mat og yoga 2 ganger om dagen. Det blir turer til lands og til vanns, og vi skal nyte livet, den vakre naturen og hverandres selskap.

jannes yoga offer-21.jpg
Yogareise: About

Vi flyr til Split og tar hurtigbåt (1t.15 min) til Vis havn. Der blir vi hentet av vertskapet og kjørt til landsbyen Rukavac, sydøst på øya, hvor vi finner "Estate under the paintbrush" - stedet hvor vi skal tilbringe uken sammen.

Den 17 mål store eiendommen har fått sitt unike, artistiske preg av kunstnerfamilien som eier den, derav navnet "Estate under the paintbrush". 

Her får alle sitt eget rom i 2- roms leilighet, som er vakkert dekorert med små kunstverk, inspirert av naturen.

Stedets
motto er "living in harmony with nature", og i den store middelhavshagen finnes mange små koselige plasser hvor man kan slå seg ned og bare nyte naturen, ta seg en kopp te av urter fra hagen, lese en bok, gjøre yoga eller tilbringe tiden akkurat som man vil.

Yogareise: Tekst
Yogareise: Pro Gallery

På stedets eget yogastudio, som er fullt utstyrt med klosser, pledd, bolstere og alt man trenger, skal vi gjøre morgenyoga. 
Hvis været tillater det går vi om ettermiddagen ca 400 m til Srebrena bay, som er en av de fineste strendene på Vis. Der finnes noen helt spesielle, flate klipper, som kalles for Billi Bok, hvor det blir ettermiddagspraksis. Rett ved havet skal vi altså nyte yoga og natur i nydelig samspill!

Yogaen som undervises er Viryayoga, en dynamisk yogaform som beveger og styrker hele kroppen. Pusten er alltid det viktigste i praksisen og det blir både rolige og mer kraftfulle økter, tilpasset gruppen, og om vi er inne eller ute. Du som deltaker kan selvfølgelig gjøre dine tilpasninger ut ifra din kropp og din dagsform. 

Yogareise: Tekst