UNGDOMSYOGA

Ungdomsyoga passer for deg i alderen ca 12 - 16  år. Yoga er en prestasjonsfri aktivitet, hvor du kan komme akkurat som du er og bruke den kroppen du har. Når du gjør yoga bruker og beveger du hele kroppen, og du vil kunne oppleve at du blir både sterkere og mer bevegelig når du har holdt på en stund. Du får også utfordret balansen din, og hele tiden gjør du så godt som du kan ut i fra ditt utgangspunkt.

Pusten er også en viktig del av en yogaøkt, så vi øver på å bevege oss sammen med pusten, og gjør enkelte pusteøvelser.

Å gjøre yoga er både styrkende og beroligende, utfordrende og morsomt. Du får landet etter en lang dag på skolebenken, uten stress og krav til deg. Og kanskje det beste av alt - vi avslutter hver yogaklasse med en deilig avspenning og hvile.

Asker Kommune betaler 1000 kroner av kursavgiften gjennom appen AiA (Aktiv i Asker). Det tekniske rundt denne ordningen er p.t ikke helt klart enda, men du kan melde deg på allerede nå for å sikre deg plass. Når du mottar faktura fra meg i august skal systemet for betaling fra Asker Kommune være operativt. Jeg vil informere alle påmeldte når ordningen er klar.